Η Synelixis και το SynField θα συμμετέχει για ακόμη μια χρονιά στην έκθεση Agrotica. H 29η Διεθνή έκθεση γεωργικών μηχανημάτων εξοπλισμού κ εφοδίων AGROTICA 2022 θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές εκθεσιακό & συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 20 έως και τις 23 Οκτωβρίου 2022.

Σε αυτό το κομβικό σημείο συνάντησης για τον γεωργικό κλάδο και την αγροτική οικονομία η Synelixis θα παρουσιάσει όλα τα νέα προϊόντα και λύσεις ευφυούς γεωργίας SynField όπως το Χ5 και το SynOdos καθώς και την καινοτόμο λύση SynPump για τη διαχείριση κοινόχρηστης γεώτρησης στις καλλιέργειες.

Με μεγάλη χαρά περιμένουμε τους επισκέπτες, τους φίλους και τους συνεργάτες στο ειδικά σχεδιασμένο περίπτερο μας, στο ισόγειο του περιπτέρου 2, Stand 23, της έκθεσης AGROTICA στην Θεσσαλονίκη.

Το 2022 είναι μια κομβική χρονιά για την εταιρία καθώς γιορτάζει 15 δημιουργικά χρόνια λειτουργίας, έχοντας στο ενεργητικό της σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Είμαστε υπερήφανοι για την εμπιστοσύνη σας στα προϊόντα και στις υπηρεσίες ευφυούς γεωργίας SynField τα οποία συμβάλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό του γεωργικού τομέα.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις SynField εφαρμόζονται από αγρότες σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό καθώς και από δήμους οι οποίοι θέτουν ως στρατηγικό στόχο την υιοθέτηση σύγχρονων τεχνολογιών για την εξοικονόμηση ύδατος και πόρων καθώς και για την ολοκληρωμένη παρακολούθηση και διαχείριση εξ αποστάσεως χώρων πρασίνου.

Οι νέες τεχνολογίες είναι εδώ και μπορούν να λειτουργήσουν ως μοχλός βιώσιμης ανάπτυξης της γεωργίας καθώς και ως κύριο εργαλείο εξοικονόμησης πόρων σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις ολοκληρωμένες λύσης ευφυούς γεωργίας SynField στο www.synfield.gr