Η Synelixis με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στην 28η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, που θα διεξαχθεί από τις 30 Ιανουαρίου 2020 έως τις 2 Φεβρουαρίου 2020 στην HELEXPO Θεσσαλονίκης.

Η Agrotica αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις του αγροτικού τομέα της Βαλκανικής και Ευρωπαϊκής αγοράς με σταθερή ηγετική παρουσία τα τελευταία χρόνια. Στη διάρκεια της έκθεσης, η εταιρεία μας θα παρουσιάσει στο Περίπτερο 02, ισόγειο, Stand 02  (πλησίον της πύλης 1), τις ολοκληρωμένες λύσεις γεωργίας ακριβείας, έξυπνης άρδευσης, διαχείρισης νερού και πρόβλεψη ασθενειών για διάφορα είδη καλλιεργειών, SynField και SynPump.

Το SynField αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της ευφυούς γεωργίας προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες στον σύγχρονο αγρότη, που βασίζονται στις τεχνολογίες της πληροφορίας, των τηλεπικοινωνιών και του cloud. Κάθε αγρότης μπορεί να παρατηρεί και να ελέγχει την καλλιέργεια του απομακρυσμένα μέσω του κινητού τηλεφώνου, του tablet ή του υπολογιστή του χρησιμοποιώντας την web πλατφόρμα είτε την android εφαρμογή μας.

Κάτοψη Έκθεσης

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@synfield.gr.

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε!