Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 29η Διεθνής έκθεση γεωργικών μηχανημάτων εξοπλισμού κ εφοδίων AGROTICA 2022 . Το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο μας φιλοξένησε φίλους, συνεργάτες και επισκέπτες για τέσσερεις ημέρες, από τις 20 έως και τις 23 Οκτωβρίου 2022).  Στην πολύ σημαντική αυτή συνάντηση για τον γεωργικό και αγροτικό κλάδο παρουσιάστηκε το ολοκληρωμένο σύστημα ευφυούς γεωργίας SynField. Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για την πολύ σημαντική συμβολή της γεωργίας ακριβείας στην σύγχρονη αγροτική παραγωγή και για τις εξελιγμένες δυνατότητες της λύσης SynField που μπορεί να αυξήσει σημαντικά την συνολική παραγωγή της καλλιέργειας και παράλληλα να εξοικονομήσει χρήματα και χρόνο στον αγρότη.

Στο περίπτερο υπήρχαν όλες οι διαθέσιμες συσκευές και τα τελευταία μοντέλα του συστήματος SynField όπως το SynField X5, το SynOdos, το SynPump και το SynAir. Οι επισκέπτες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το σύνολο των επιλογών και δυνατοτήτων που προσφέρει η λύση ευφυούς γεωργίας SynField,  τόσο κατά τη διάρκεια της έκθεσης, όσο και μετά από αυτή.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στο περίπτερο μας και περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη συνάντηση μας.