Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επετειακή 30η Διεθνής έκθεση γεωργικών μηχανημάτων εξοπλισμού κ εφοδίων AGROTICA 2024 .  Το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο μας φιλοξένησε για τέσσερεις ημέρες φίλους, συνεργάτες, επισκέπτες, καθώς και προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής και της τοπικής αυτοδιοίκησης που μας τίμησαν με τη παρουσία τους. Στην πολύ σημαντική αυτή συνάντηση για τον γεωργικό και αγροτικό κλάδο παρουσιάστηκε η ολοκληρωμένη λύση ευφυούς γεωργίας SynField. Το SynField βρίσκεται δίπλα στον αγρότη εδώ και 11 χρόνια, ενσωματώνοντας καινοτόμες τεχνολογίες και προσφέροντας λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο παραγωγός. Στα πλαίσια της έκθεσης Agrotica 2024, είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τους επισκέπτες για τη πολύ σημαντική συμβολή της γεωργίας ακριβείας στην σύγχρονη αγροτική παραγωγή και για τις εξελιγμένες δυνατότητες του συστήματος SynField που μπορεί να αυξήσει σημαντικά την συνολική παραγωγή της καλλιέργειας και παράλληλα να εξοικονομήσει χρήματα και χρόνο στον αγρότη.

Στο περίπτερο υπήρχαν όλες οι αναβαθμισμένες συσκευές και τα τελευταία μοντέλα του συστήματος SynField όπως ο νέος κεντρικός κόμβος SynField X5, ο ασύρματος περιφερειακός κόμβος SynOdos, το SynPump, το αναβαθμισμένο  SynAir και το νέο SynWater. Οι επισκέπτες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις καινοτόμες λύσεις και τις προηγμένες δυνατότητες που προσφέρει η οικογένεια προϊόντων και υπηρεσιών SynField.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στο περίπτερο μας και περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη συνάντηση μας.   

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Δ. Σταμενίτης
Ο  πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής κ. Ν. Ανδρουλάκης
Η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Κύπρου κα. Μαρία Παναγιώτου
  Ο Δήμαρχος Ιάσμου, Ροδόπης  κ. Iμαμ Tζανερ
Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, κ. Αλ. Χαρίτσης