Ακόμη μία νέα εγκατάσταση για το SynField στην Αφρική. Αυτή τη φορά, το ολοκληρωμένο σύστημα ευφυούς γεωργίας εγκαταστάθηκε στην Ουγκάντα. Η Ουγκάντα γίνεται πλέον η τέταρτη χώρα της Αφρικής που έχουν εγκατασταθεί συστήματα SynField.

Το SynField τοποθετήθηκε σε καλλιέργεια καφέ στην περιοχή Biwindi της Ουγκάντα, για την απομακρυσμένη παρακολούθηση και καταγραφή των περιβαλλοντικών και κλιματολογικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.  Έτσι, εγκαταστάθηκε ένας κεντρικός κόμβος SynField X3, καθώς και ένας μετεωρολογικός σταθμός. Όλα τα δεδομένα που συλλέγει ο κεντρικός κόμβος, στέλνονται στη διαδικτυακή πλατφόρμα SynField, μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να επιβλέπει, να ελέγχει και να παρακολουθεί απομακρυσμένα τα χαρακτηριστικά εκείνα που τον ενδιαφέρουν, από όπου και αν βρίσκεται.

Το δίκτυο συστημάτων ευφυούς γεωργίας SynField εκτείνεται πλέον σε 3 Ηπείρους.  Το SynField γνωρίζει θερμή αποδοχή σε πολλές χώρες του κόσμου καθώς προσφέρει δοκιμασμένες καινοτόμες λύσεις και σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σήμερα και εξοικονομούν χρόνο και χρήμα στον παραγωγό.   

Η διαδικασία εγκατάστασης του SynField στην Ουγκάντα
Η εγκατάσταση SynField στην Ουγκάντα