Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Έκθεση Αυτοματισμού & Ρομποτικής στην Ελλάδα. Τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας επισκέφθηκαν φίλοι, συνεργάτες και επισκέπτες, όπου ενημερώθηκαν για τις εξελιγμένες δυνατότητες και τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει το SynField.  Η οικογένεια προϊόντων και υπηρεσιών SynField ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και προσφέρει σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία για τον απομακρυσμένο έλεγχο, την άρδευση ακριβείας και την παρακολούθηση των συνθηκών που  επικρατούν σε καλλιέργειες, έξυπνες πόλεις και χώρους πρασίνου.

Στο περίπτερο μας υπήρχαν όλες οι αναβαθμισμένες συσκευές και τα τελευταία μοντέλα του συστήματος SynField όπως ο νέος κεντρικός κόμβος SynField X5, ο ασύρματος περιφερειακός κόμβος SynOdos, το αναβαθμισμένο  SynAir και το νέο SynWater για την μέτρηση των χαρακτηριστικών της ποιότητας του αέρα και του  νερού αντίστοιχα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη συνάντηση μας.