Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή μας στην 28η Agrotica που πραγματοποιήθηκε από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2020 στη HELEXPO Θεσσαλονίκης, η Synelixis  θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους διοργανωτές και όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου μας που έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον για τις λύσεις μας.

Φέτος η Agrotica προσελκύσε 161.775 επισκέπτες (αύξηση κατά 12.53% σε σχέση με την έκθεση του 2018) και εκθέτες από 46 χώρες ξεπερνώντας τα παλαιότερα ρεκόρ της. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι εκπρόσωποι της Synelixis παρουσίασαν τις λύσεις SynField και SynPump για παρακολούθηση καλλιεργειών, έξυπνη άρδευση, διαχείριση νερού και πρόβλεψη ασθενειών για πληθώρα καλλιεργειών.

Συναντηθήκαμε με αγρότες, γεωπόνους και ειδικούς στον τομέα από όλη την Ελλάδα, τα Βαλκάνια, το Ισραήλ, την Ολλανδία και την Τουρκία ανταλλάσσοντας πολύτιμες πληροφορίες και ιδέες πάνω σε θέματα έξυπνης άρδευσης, γεωργίας ακριβείας, πώς οι λύσεις μας μπορούν να βελτιώσουν την παραγωγή και άλλα ζητήματα ενδιαφέροντος.

Το SynField είναι η ολοκληρωμένη λύση μας για έξυπνη γεωργία που προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες στον σύγχρονο αγρότη. Κάθε αγρότης μπορεί να παρατηρεί και να ελέγχει την καλλιέργεια του απομακρυσμένα μέσω του κινητού τηλεφώνου, του tablet ή του υπολογιστή του χρησιμοποιώντας τη web πλατφόρμα ή την android εφαρμογή μας.