Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος IOF2020, η Synelixis έχει συμβάλει στη βελτίωση της άρδευσης των ελαιόδεντρων της ομάδας παραγωγών Νηλέας στη Χώρα Μεσσηνίας μέσω του συστήματος SynField, έχοντας σαν αποτέλεσμα την αναβάθμιση της παραγωγής.
Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση ενός συστήματος SynField σε καλλιέργεια βιολογικών ακτινιδίων τύπου Haywald συνολικής έκτασης 10 στρεμμάτων στα Καλύβια Αγρινίου.
Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή μας στην 28η Agrotica που πραγματοποιήθηκε από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2020 στη HELEXPO Θεσσαλονίκης, η Synelixis θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους διοργανωτές και όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου μας που έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον για τις λύσεις μας.
Η εφαρμογή SynField για android συσκευές (κινητά τηλέφωνα και tablets) είναι πλέον διαθέσιμη στο Google play store!
Η Synelixis με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στην 28η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, που θα διεξαχθεί από τις 30 Ιανουαρίου 2020 έως τις 2 Φεβρουαρίου 2020 στην HELEXPO Θεσσαλονίκης.
Η Synelixis σας προσφέρει τη δυνατότητα προβολής των κλιματικών συνθηκών που επικρατούν στην καλλιέργεια σας, όπως αυτές καταγράφονται από τον SynField σταθμό σας, τώρα και στη wordpress ιστοσελίδα σας
Για την παρακολούθηση και καταγραφή της θερμοκρασίας της ελαιοζύμης στο ελαιοτριβείο "Αφοί Παυλόπουλοι" στη Χώρα Μεσσηνίας τοποθετήθηκε σύστημα SynField.
Μέσω του SynField η πρωτοπόρος ομάδα παραγωγών ελαιολάδου Νηλέας διαχειρίζεται έξυπνα και αυτόματα το δίκτυο...
Για δευτερη συνεχόμενη χρονιά το SynField χρησιμοποιήθηκε από πελάτη μας σε καλλιέργεια πατάτας, έκτασης 2 στρεμμάτων, στους Αρμένους Σητείας στο νομό Λασιθίου.