Η λύση SynField παρουσιάστηκε στο Universal IoT booth της Hewlett Packard Enterprise (HPE), στον τομέα της Έξυπνης Γεωργίας στην έκθεση HPE Discover 2017 στις 28-30 Νοεμβρίου στη Μαδρίτη (Ισπανία), στη σημαντικότερη εκδήλωση Ψηφιακού Μετασχηματισμού της HPE παγκοσμίως.

Το SynField είναι η πρώτη λύση για έξυπνη άρδευση βασισμένη σε τεχνολογίες cloud και πλήρως ενσωματωμένη με το οικοσύστημα HPE Universal IoT με βάση το πρώτυπο OneM2M. Η λύση συνδυάζει:

i. εξειδικευμένες, ενεργεικαά αυτόνομες συσκευές παρακολούθησης και αυτοματοποίσης

ii. ευέλικτη ρύθμιση από τον αγρό (μέσω εφαρμογής Android)

iii. ποικίλους τύπους αμφίδρομης επικοινωνίας (πχ κινητή, Wifi, LoRaWAN) και

iv. πλατφόρμα cloud για την παρακολούθηση και τον ορισμό προϋπάρχοντων ή προσωποποιημένων κανόνων έξυπνης άρδευσης

“Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη επιλογή μας ως HPE smart irrigation partner” σχολίασε ο Δρ. Αρτέμης Βουλκίδης , Τεχνικός Υπέυθυνος της Synelixis.

“Θεωρούμε ότ η συνεργασία με την HPE είναι μια στρατηγική κίνηση για την εγκαθίδρυση της Synelixis ως ηγέτη στην έξυπνη άρδευση παγκοσμίως,” είπε ο Δρ. Θεόδωρος Ζαχαριάδης ο Επικεφαλής Τεχνικός Διευθυντής της Synelixis. “Η HPE είναι ηγέτης στη βιομηχανία με φυσική παρουσία σε 120 χώρες. Στηριζόμενοι στην εμπειρία στην αγορά της HPE στοχεύουμε να επιταχύνουμε την πορεία της Synelixis στο κομμάτι αυτό”.